Μόλις Χθες: Επεισόδιο 20 ΣΚΑΙ


Μόλις Χθες: Επεισόδιο 20

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 20 online της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ. Μόλις Χθες επεισόδιο 20 ολόκληρο την Παρασκευή 22/10/21 ώρα 18.45.

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΣΕΙΡΑ ΣΚΑΙ

Η Λουΐζα Κεχαγιά και ο Μιχάλης Γαζής ζουν την απόλυτη ευτυχία κι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μία δολοφονία όμως, έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους. Ο Μιχάλης κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα της και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Δύο οικογένειες διχάζονται ανάμεσα στο μίσος και τον έpωτα. 

  Παίζουν οι: Αποστόλης Τότσικας, Σπύρος Σταμούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Απόστολος Γκλέτσος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Φωτεινή Τσακίρη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Βακάλη, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ρένος Ρώτας, Ελένη Ουζουνίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος. Αθηνά Γιακεζόγλου, Κάτια Παπαιωάννου, Βασίλης Ζαϊφίδης, Ελένη Μπουκουβάλα, Χριστίνα Στεφανίδη, Αλκιβιάδης Μπακογιάννηςκαι ο Γεράσιμος Γεννατάς Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Λουίζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να πουν το συντομότερο και με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο την αλήθεια στην Κατερίνα, ο Σπύρος όμως της αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης είναι ο δολοφόνος του παππού της. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο την στάση του Αντώνη και τον φέρνει προ των ευθυνών του.

Ο Αντώνης σαμποτάρει την προσπάθεια της Δάφνης να σταθεί στα πόδια της βάζοντας της υπνωτικά στο τσάι. Η Κέλλυ τινάζει στον αέρα τον γάμο με τον Χρήστο, λέγοντάς του την αλήθεια για το πρώην επάγγελμά της. Η Χριστίνα, που γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη ληστεία στην τρατορία, αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 20 ΣΚΑΙ

Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Κατερίνα, εκείνη όμως τρομοκρατημένη τον αποφεύγει. Ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους για να παρακολουθεί. Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη για τη σχέση τους. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αναβάλλουν τον γάμο τους. Ο Σπύρος παίρνει την απόφαση να πει στην Κατερίνα ότι δεν είναι ο πατέρας της και η Λουίζα έντρομη προσπαθεί να τον σταματήσει.

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 18 ΣΚΑΙ

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 17 ΣΚΑΙ