Μόλις Χθες: Επεισόδιο 18 ΣΚΑΙ


Μόλις Χθες: Επεισόδιο 20

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 18 online της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ. Μόλις Χθες επεισόδιο 18 ολόκληρο την  Τετάρτη 20/10/21 ώρα 18.45.

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΣΕΙΡΑ ΣΚΑΙ

Η Λουΐζα Κεχαγιά και ο Μιχάλης Γαζής ζουν την απόλυτη ευτυχία κι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μία δολοφονία όμως, έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους. Ο Μιχάλης κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα της και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Δύο οικογένειες διχάζονται ανάμεσα στο μίσος και τον έpωτα. 

  Παίζουν οι: Αποστόλης Τότσικας, Σπύρος Σταμούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Απόστολος Γκλέτσος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Φωτεινή Τσακίρη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Βακάλη, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ρένος Ρώτας, Ελένη Ουζουνίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος. Αθηνά Γιακεζόγλου, Κάτια Παπαιωάννου, Βασίλης Ζαϊφίδης, Ελένη Μπουκουβάλα, Χριστίνα Στεφανίδη, Αλκιβιάδης Μπακογιάννηςκαι ο Γεράσιμος Γεννατάς Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 18 ΣΚΑΙ

Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος. 

Η Λουίζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, γεγονός που την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο. Ο Ζήσης παρασύρει τον Θωμά και τον πείθει να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 17 ΣΚΑΙ

Μόλις Χθες: Επεισόδιο 20 ΣΚΑΙ