Επιλεγμένα

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδιο 190 (Γ' Κύκλος)

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδιο 190 (Γ' Κύκλος)



 Η Γη της Ελιάς: Επεισόδιο 190 (Γ' Κύκλος). Τελευταίο επεισόδιο, link για το video. Online προβολή στο Mega την Πέμπτη 27/6/2024 στις 21.00.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά…

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδιο 190 (Γ' Κύκλος τελευταίο)

Ο Λυκούργος ζητάει από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, αλλά η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη κι επιμένει στον χωρισμό. Η Ιουλία ακυρώνει την επιστροφή της στη Μάνη, καθώς το μωρό είναι αδιάθετο κι έτσι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο.

Η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν πως θα γυρίσει δική της εκπομπή. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο δημαρχείο, υπό τις ευλογίες του Ισίδωρου. Η Χάιδω δεν ακολουθεί στο τραπέζι και η Βασιλική αποφασίζει να μην την αφήσει μόνη στο πένθος της.

Κι ενώ το γλέντι συνεχίζεται, δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων, με οδυνηρό τρόπο…

Δείτε το video ΕΔΩ



Η Γη της Ελιάς –  Στον 3ο κύκλο της σειράς, μοιραία πάθη παίρνουν φωτιά και ανομολόγητοι έpωτες βρίσκουν διέξοδο. Ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως. Ανοιχτές πληγές από το παρελθόν διαιωνίζουν το μίσος και γεννούν ακατανίκητη δίψα για εκδίκηση. Η ζωή στη Μάνη δεν σταματά ποτέ να κρύβει εκπλήξεις.


Στον Γ’ κύκλο θα δούμε τους ηθοποιούς Νίκο Γαλανό, Στέλα Φυρογένη, Κούλλη Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Γιώργο Παρτσαλάκη, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Πασχάλη Τσαρούχα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσο Ιορδανίδη, Δώρα Χρυσικού, Βασίλη Μίχα, Έλενα Χριστοφή, Πανίκο Πιλάλη, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Μάξιμο Μουμούρη, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρο Μαρτίδη, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννη Κρητικό, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκο Κοσώνα, Μίλτο Χαρόβα, Γιώργο Αναγιωτό, Γιώργο Αγγελόπουλο, και την μικρή Κλειώ.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου. Σενάριο: Βάνα Δημητρίου